Spela på fantasy

Att bli coach för sitt eget lag med toppspelare har aldrig varit enklare. Idag är intresset för fantasysport mycket stort och spelas av människor över hela världen. Att spela på fantasy är naturligtvis väldigt roligt och det är den främsta anledningen till spelets popularitet. Dock fungerar fantasy även som ett substitut för vanlig e-sport, i länder där det t.ex. är förbjudet att satsa pengar på spel.

Vad är fantasy sport?

För alla sport-fantaster världen över har fantasy-spel blivit en riktig hit. Här får man själv sätta ihop sitt lag i önskad sportgren, t.ex. hockey eller fotboll, och väljer sedan vilka spelare som man vill att laget ska innehålla. Spelarna du kan använda dig av är verkliga och besitter samma egenskaper som de spelarna har på riktigt, så att du kan skapa ett lag av riktig toppkvalitet.

Att spela på fantasy går inte enbart ut på att göra ett så bra lag som möjligt, utan även att vinna de tävlingar som man anmäler sitt lag till. För den som vill går det bra att anmäla laget till större turneringar, där både biljetter och kontantpriser kan ligga i vinstpotten.

Utländsk eller svensk spelsajt – vad är bäst?

I USA har fantasy-sport slagit igenom betydligt större än i Europa. Anledningen till detta är främst för att sportsbetting är illegalt och sport-fantaster har fått hitta andra sätt att kunna satsa pengar på sitt intresse. Fotboll, basket, hockey och baseball är de sporter som ligger i framkant och det finns flera olika spelsajter att använda sig av. Vill man använda sig av de mest populära spelsajterna för att spela på fantasy är det FanDuel och Draftking man bör kika in på. Dessa sidor är dock amerikanska och vill man ha svenska alternativ kan Unibet eller Betsson vara värda att satsa på.

Spela på fantasy på svenska eller utländska sidor

För att ha en chans att vinna en tävling eller turnering är det dina kunskaper och din skicklighet som kommer att sättas på prov. Till skillnad från andra casinospel så har turen ingen större betydelse och det gäller istället att man har kunskap om de lag som man satt ihop. En fördel med att välja en svensk spelsajt är att de oftast tillkommer någon typ av bonus. Hos Betsson får du t.ex. riskfria spel och Unibet bjuder på återkommande kampanjer, både för den som vill snurra spelautomaterna och för den som vill spela på fantasy.

Fantasy sport ger underhållning

Att spela på fantasy sport fungerar precis på samma sätt som när du spelar på vanlig e-sport, med skillnaden att du har satt ihop ditt lag själv. Här får du chansen att agera som coach för ditt lag och köper in de spelare som du tror kommer göra så att just ni kammar hem vinsten. Spelet är som störst i många delar av USA, men även i Sverige är fantasy sport en hit som gärna spelas flera gånger om dagen. Registrera dig på en sajt som erbjuder de sporter du vill använda dig av och sätt igång med hjälp av en skön bonus.